Loading...

Panasonic HZ

Artikelnr: N/A Kategorier: ,

Panasonics bästa pump.

Panasonic HZ25XKE: 24.900kr

Panasonic HZ35XKE: 26.900kr

Loading...

Beskrivning

Panasonic HZ25XKE – FLAGSHIP

Hög energieffektivitetsklass A+++

Panasonic har kombinerat sin bästa teknik i en värmepump för att leverera komfort och hög effektivitet. Tack vare Panasonics originalinverterkompressor, värmepumpens hjärta, kan höga energieffektivitetsnivåer uppnås. Och därmed minskar driftkostnader kraftigt. Systemet kan värma upp även när det är -35 °C* utomhus.

Alltid frisk och ren luft med nanoe™ X

Nanoe™ X med nanoteknik, atomiserade, elektrostatiska vattenpartiklar i nanostorlek renar luften i rummet.  Luftreningen kan utföras samtidigt som eller oberoende av värmedrift/kyldrift.  Tar bort lukt och hämmar vissa virus och bakterier (bakterier, svamp, pollen, virus och cigarettrök). Hydroxylradikaler håller vätgasen borta, tar effektivt bort lukt och steriliserar luften.

Nanoe™ X tar bort lukt och hämmar vissa bakterier och virus

Nanoe™ X innehåller 10 gånger¹ fler hydroxylradikaler. Den nyutvecklade nanoe™ X-enheten producerar 10 gånger mer hydroxylradikaler (4 800 miljarder) än vanliga nanoe™-enheter. Den större mängden hydroxylradikaler i nanoe™ X har en häpnadsväckande effekt på bakterier, virus, allergener och dåligt lukt. Du får ett friskare och renare hem.

En ”liten” förändring som förändrar allt.

Alla är inte redo för förändring. Faktum är att en del gör motstånd mot framtiden. Men på Panasonic kommer vi att fortsätta tro på teknik som förbättrar människors liv. Det är anledningen till att vi nu presenterar en ny generation av luftkonditioneringsapparater med R32, ett innovativt köldmedium på alla tänkbara sätt: det är lätt att installera, har en mindre miljöpåverkan jämfört med de flesta andra köldmedier och sparar energi. Resultatet? Större välbefinnande för människorna och för planeten. Det kommer alltid att finnas människor som motsätter sig förändring. Men vi säger: Hej då till gårdagen.

Megabanner-verisure-NE_new_SV

Produktblad