Loading...

Gree Fairy

Artikelnr: N/A Kategorier: ,

Snygg design till ett bra pris!

Gree Fairy 25: 18.900 kr

Gree Fairy 35: 19.900 kr

Loading...

Beskrivning

Världens största värmepumpstillverkare, Gree har lanserat den nya luftvärmepumpen Fairy.
Den smäckra, rundade och vita inomhusenheten är mycket lämpad för våra skandinaviska ljusa hem. Fairy är både miljövänlig och mycket effektiv.

Inomhusdelen är utformad för att effektivt fördela värmen samtidigt som den är diskret. Den tysta inomhudelen, kan anpassas upp till sju olika fläkthastigheter. Vilket gör den till ett eftertraktat val som ett ekonomiskt och prisvärt uppvärmningssystem i hemmet. Fairy kan även användas som energieffektiv kylning under sommarens heta dagar, vilket ger en frisk och bekväm inomhusluft.

Fairy är utrustad med inbyggd wifi, det betyder att pumpen kan kopplas upp mot ett nätverk och styras från en app i telefonen eller annan smart enhet som hanterar appar.

Fairy har Gree:s patenterade 2-stegs kompressorteknik som är speciellt utvecklad för nordens kalla klimat. Den här
revolutionerande effektiva tekniken möjliggör att Fairy kan leverera mycket hög effekt & energi- effektivitet till och med under -30˚C.

Tack vare Fairy’s mycket breda effektspann så levererar den hög energieffektivitet & energibesparing under alla årstider.

För högre komfort är det möjligt att med Fairy ställa in temperaturen steglöst med 1˚C noggrannhet från +8˚C till +30˚C. Detta gör att Fairy passar lika bra att användas i fritidshuset som till det egna hemmet.
Funktionen garanterar att temperaturen är rätt i alla
situationer.

Gree:s kvalitativa och lättanvända fjärrkontroll innehåller den unika iFEEL funktionen som med en knapptryckning mäter och reglerar rumstemperaturen vid området där fjärrkontrollen ligger och inte vid taknivå där inomhusdelen är installerad.

Produktinformation